Ko smo mi?

Nasa Web Stranica je: https://mali-svijet.net.

Koje licne podatke prikupljamo i zasto ih prikupljamo

Komentari

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web mjestu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, a također i IP adresu posjetitelja i niz korisničkih agenata preglednika za pomoć u otkrivanju neželjene pošte.


Anonimizirani niz stvoren od vaše adrese e-pošte (koji se naziva i hash) može se pružiti usluzi Gravatar kako bi provjerio koristite li ga. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Media

Ako slike prenosite na web lokaciju, izbjegavajte slanje slika s ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji sa slika na web lokaciji.

Kontakt Forma

Cookies

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se odlučiti za spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovo popunjavati svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići trajat će godinu dana.
Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.
Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za opcije zaslona godinu dana. Ako odaberete "Zapamti me", vaša prijava trajat će dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.
Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će sačuvan u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno ukazuje na ID posta članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon 1 dana.